Τα νέα της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ.

Ολοκληρώθηκε η διανομή φρούτων στο Μουζάκι

Κατηγορία: ΔΗΚΕΔΗΜ Δημιουργήθηκε : Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 14:34

Με ομαλότητα ολοκληρώθηκε η σημερινή διανομή φρούτων (ροδάκινα και νεκταρίνια) σε τρίτεκνους, πολύτεκνους και σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.
Αυτή ήταν η Τρίτη διανομή που πραγματοποιήθηκε τους καλοκαιρινούς μήνες  και μοιράστηκαν συνολικά  45 τόνοι περίπου σε 2500 δικαιούχους.

Η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΗΜ Φανή Τσιρογιάννη, δήλωσε τα εξής: «θέλω να ευχαριστήσω κατ’  αρχάς τις ομάδες παραγωγών και τους συνεταιρισμούς  που μας προσέφεραν τα προϊόντα τους για να τα διαθέσουμε στους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους του Δήμου και της ΔΗΚΕΔΗΜ για τη μεγάλη τους προσπάθεια ώστε να διεξαχθεί η όλη διαδικασία με ομαλότητα. Επιπροσθέτως,  θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ίδιους τους ωφελούμενους για την άψογη  συνεργασία τους και τη υπομονή που επέδειξαν, διότι οι διανομές πραγματοποιούνται κάτω από δύσκολες πολλές φορές συνθήκες. Θα συνεχίσουμε τις ενέργειές μας ώστε να έχουμε τουλάχιστον μια διανομή κάθε μήνα.

Θα είμαστε πάντα στο πλευρό των δημοτών μας για οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει  με όλες τις δομές μας».

Τρόποι επικοινωνίας τηλ. 2445350137, 2445043446 , email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στην ιστοσελίδα μας www.dikedim.gr